SNMS1.jpg
 
 

SPOR New Music School + NJYD

KONCERT

VERDENSPREMIERE

For femte gang er SPORs flagskib for talentudvikling, SPOR New Music School, en del af festivalen. New Music School inviterer unge elever fra musikskoler i hele Region Midtjylland til at udforske det at komponere musik. I løbet af tre intense workshopdage møder de unge deltagere komponister og musikere fra festivalen og lytter til koncerter. Alt sammen med det formål at udvide deres musikalske horisont og give dem en platform til selv at få musikalske ideer.

Under ledelse af komponist og musiker Østen Mikal Ore og komponiststuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium og Malmö Academy of Music, kommer SNMS-deltagerne til at udforske temaer fra festivalen og afsløre mulige fortællinger, eksperimenter, improvisationer og visuelle ideer.

Resultatet af workshoppen kan opleves i en koncert, hvor de unge selv optræder sammen med det Aarhus-baserede ensemble NJYD.

 
 
 

INFORMATION:

Dokk1, Store Sal, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
11. maj kl. 14:00
Varighed: Ca. 50 minutter

BILLETTER:

Billetpris: (Standard) 80 kroner, (Unge under 15 år) 50 kroner.
Husk, at du får 25 % rabat, hvis du køber tre eller flere billetter til SPOR festival.

SNMS9.jpg

Credits

Musikere:

Elever fra SPOR New Music School

NJYD:
Mikkel Egelund Nielsen
Marie Sønderskov
Jonas Weitling
Anja Nedremo

Støttet af Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond og Koda Kultur

I samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium, Musikhögskolen i Malmø, Aarhus Musikskole, Randers Musikskole, Musikskolen LAURA, Den Kreative Skole Silkeborg og Horsens Musikskole